Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

“Şırnak, Yılın İlk Karnavalına Hazır Olsun”

 

3.3.2007 16:31:55

Şırnakspor, Tarihinin En Önemli Maçlarından Birine Çıkıyor. Pazar Günü Kendi Taraftarı Karşısında Nusaybin Demirspor’u Ağırlayacak Olan Şırnakspor, Üç Puana Şartlandı. Şırnak Tarihi Bir Güne Hazırlanırken Şırnakspor Yönetimi, Futbolcuları ve Taraftarları Pazar Günü Oynanacak Karşılaşmanın Maç Saatini Beklemeye Başladı.

 

 

 

Şampiyonluk yarışının en önemli karşılaşmasına çıkacak olan güçlü temsilcimiz, yöneticisinden futbolcusuna, taraftarından teknik heyetine herkes galibiyete şartlanırken, bu maçında alınması durumunda şampiyonluğa bir adım daha yaklaşılacağı gerçeği tüm Şırnak’ı heyecana boğdu.

 

Hazırlıklarını bitiren Şırnakspor, maç saatini beklemeye başlarken, taraftarda futbolcular gibi bu maça oldukça iyi hazırlandı. Şırnak Şehir Stadyumu’nu karnavala dönüştüreceklerini belirten taraftar, Şırnakspor’un büyüklüğünün bu maçta ortaya çıkacağını savundu.

 

Konu ile ilgili konuşan Şırnakspor Kulübü Başkanı Mustafa Şan, taraftarların açıklamalarına benzer açıklamalarda bulunurken Şırnakspor’un bu hafta herkesi şaşırtacak derecede güzel futbolu ile 3 puanın sahibi olmanın yanı sıra gruptan çıkma kutlamalarına başlayacağını kaydetti.

 

Maçta olay çıkma ihtimali üzerine Şırnakspor taraftarına güvendiğini belirten Başkan Şan, taraftarlarının takımlarına ligin başından destek olduğunu, Şırnakspor’a zarar verecek davranışların sergileneceğine inanmadığını belirtti. Takımına güvendiğini söyleyen Başkan Şan, “Şırnak Yılın İlk Karnavalına Hazır Olsun” dedi.

 

Başkan Şan konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Ulaşabildiğimiz taraftarlarımızla konuşuyoruz. Takımıza zarar verecek davranışlar da uzak durmaları hakkında uyarılarda bulunuyoruz. Bizler olaylar çıkmasını istemeyiz ve elimizden geldiğince de izin vermeyiz. Zaten Şırnakspor taraftarları sağduyuludur, misafirperverdir, olay çıkarmazlar ve takımlarını centilmence desteklerlerdir. Nusaybin Demirspor’u kendi sahasında yaptığı davranışlardan dolayı utandıracaklar. Şırnak’a zarar verecek her türlü davranışlardan uzak durmalıyız. Bizim bir “Hastane Olayı” geçmişimiz var. O olay da yapılanlar yüzünden çok utandık, utandırıldık. Tüm Türkiye’de hastane olayı ile gündeme geldik. Bu da Şırnak’ın imajını zedeledi. Buna benzer bir olay daha yaşamak istemiyoruz. Zaten Şırnak halkı buna benzer bir olayı daha kaldıramaz. Şırnakspor ligin başından beri şampiyonluk için oynadı ve Şampiyonluk için önemli maçlarımızdan birine çıkacağız. Bu maç hedefimizi sürdürebilmemiz için gerçekten çok önemli ama Şırnakspor’un kahraman futbolcularının desteği ve büyük taraftarının desteği ile bu maçı alacak ve Şampiyonluğa emin adımlarla devam edecek, bundan kimsesin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2338145

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber